Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TRĂDARE SUPREMĂ Mesajul lui Darren Cahill pentru Ashleigh Barty, noua campioană la Roland Garros: 'E o doamnă cu picioarele pe pământ'

Roland Garros
darren cahill simona halep roland garros

Ashleigh Barty este noua campioană la Roland Garros. Sportiva din Australia s-a impus în finala turneului de Grand Slam de la Paris în faţa Marketei Vondrousova, în două seturi, scor 6-1, 6-3, după o oră şi 10 minute de joc.

Ea a fost felicitată de fostul antrenor al Simonei Halep, Darren Cahill, cel care a ajutat-o pe jucătoarea din România să câștige anul trecut acest turneu.

Citește și: Surprinzător! Obiectul pe care îl are Liviu Dragnea în celulă deși nu ar trebui

"Ai fost atât de bună, Ashleigh Barty! Noi, australienii, suntem al naibii de mândri de ea și de ce a făcut pentru tenisul australian. Mai important e felul în care a reușit această performanță.

E o doamnă cu picioarele pe pământ. Felicitări pentru campioana de la Roland Garros, Ashleigh Barty", a fost mesajul lui Darren Cahill, pe contul personal de Twitter.

Citește și: Atenție! Noul consilier al lui Dăncilă propune concedieri în sectorul bugetar

Simona Halep se aștepta ca Barty să ridice trofeul. După ce a fost eliminată de Amanda Anisimova de la Roland Garros, fostul lider mondial a declarat la conferința de presă:

"Nimic nu mă mai surprinde în tenis, dar dacă ar fi să aleg cred că Barty are o şansă mare să câştige, e foarte talentată şi simte mingea extrem de bine. A jucat foarte bine, foarte consistent şi în celelalte turnee pe zgură, aşa că sunt de părere că are jocul necesar să câştige Roland Garros-ul".

Citește și: EXCLUSIV Lovitură în plin pentru Carmen Dan! ‘Cutia Pandorei’ a fost deschisă, după uciderea poliţistului din Timiş

Începând cu luni, 10 iunie, Ashleigh Barty va urca pe locul doi în ierarhia WTA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.