Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trafic blocat pe DN 16 - Accident între un autoturism şi un autocamion

www.ziare.com
poliție, mașină poliție, trafic oprit

Traficul rutier a fost blocat pe DN 16, vineri seara, la limita dintre judeţele Cluj şi Mureş, în urma unui accident rutier în care au fost implicate două autovehicule, un autoturism condus de o femeie din judeţul Neamţ şi un autocamion condus de un bărbat din judeţul Iaşi, informează Agerpres.

"La data de 24 februarie a.c., în jurul orei 18,00, poliţiştii au fost sesizaţi despre un accident rutier, produs pe DN 16, la limită cu judeţul Mureş, în care au fost implicate două autovehicule. La faţa locului s-a constatat că o femeie în vârstă de 30 de ani, din judeţul Neamţ, care se deplasa cu autoturismul înspre Cluj-Napoca, intr-un viraj la dreapta ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu un ansamblu de vechiule, condus din sensul opus de un bărbat în vârstă de 51 de ani, din judeţul Iaşi", a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj.

Potrivit sursei citate, traficul a fost complet blocat, urmând să fie reluat după încheierea cercetărilor. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.