Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trafic blocat pe Valea Oltului, după un accident cu trei victime. Circulația este oprită și pe DN13, în Brașov

trafic blocat

Circulație blocată, joi dimineața, pe DN7, în Vâlcea. Un autoturism și o autoutilitară s-au ciocnit în Călimănești. În urma impactului, trei persoane au fost rănite și transportate la spital. Trafic blocat și în Brașov și aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al A1.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 7, la kilometrul 190+400 metri, localitatea Călimănești, județul Vâlcea, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și o autoutilitară.

În urma impactului au rezultat 3 victime, care sunt transportate la spital. Circulația rutieră este blocată, valorile de trafic fiind în creștere.

Iar pe DN 13, la kilometrul 80, localitatea Bunești, județul Brașov, circulația rutieră este blocată, pentru repunerea pe roți a unui autocamion ieșit în decor. Nu sunt victime. Valorile de trafic sunt în ușoară creștere.

Pe șoselele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești, DN 1 Ploiești-Brașov și DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, circulația rutieră se desfășoară normal, pe un carosabil uscat.

Se circulă însă în condiții de aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al autostrăzii A1 București-Pitești, iar valorile de trafic încep să crească și pe celelalte artere rutiere ale intrărilor în București și marile orașe, precum și pe Centura Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.