Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traficant de cannabis, SĂLTAT de mascați: Primea drogurile printr-o firmă de curierat, din Spania

Mediafax.ro
Canabis

Un bărbat a fost reţinut pentru trafic de droguri în urma unei acţiuni a poliţiştilor şi procurorilor care l-au prins în flagrant delict, în timp ce a ridicat, pe 7 iunie, de la o firmă de curierat, un colet din Spania ce conţinea aproximativ 1,4 kilograme de cannabis.

"Poliţiştii Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii DIICOT - SC, au documentat, în perioada aprilie - iunie 2021, activitatea infracţională a unei persoane bănuite de trafic intern şi internaţional de droguri de risc, respectiv cannabis", informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) transmis, marţi, AGERPRES.

În aceeaşi zi, poliţiştii Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate, împreună cu procurorii DIICOT - SC, au efectuat 2 percheziţii domiciliare, la locuinţele bărbatului, în urma cărora au mai fost ridicate alte aproximativ 4,5 kilograme de cannabis, un grinder şi două cântare de mare precizie.

"Bărbatul a fost condus la sediul DIICOT, în vederea audierii, fiind dispusă, faţă de acesta, măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Tribunalului Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă", arată sursa citată.

Cercetările continuă, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română. La acţiune au participat şi luptătorii Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.