Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trafic feroviar, blocat în Sibiu - Un camion a fost lovit de un tren care transporta echipament militar

breaking news

Un camion a fost lovit, luni, de un tren care transporta echipament militar în gara Mârşa, traficul feroviar fiind blocat, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, conform agerpres.ro.

Potrivit sursei citate, accidentul a avut loc pe magistrala feroviară 200, la km 120+100 m, haltă Mârşa, la trecerea la nivel cu calea ferată, între un camion şi o garnitură de tren care transportă echipament militar.

Surpriză - PSD Teleorman nu-l uită pe Liviu Dragnea, deși fostul lider a cerut dizolvarea organizației: 'La mulți ani patriotului!'


"Partea din faţă a locomotivei a sărit de pe linie, nu este afectată încărcătura. Nu sunt persoane rănite. Trenul se deplasa spre Braşov, traficul feroviar este blocat în acest moment. La faţa locului se aşteaptă specialiştii Agifer. Din primele verificări s-a stabilit că şoferul nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu calea ferată", a transmis IPJ Sibiu.

La faţa locului au ajuns şi două echipaje medicalizate, unul de tip C2 şi unul de tip B, echipajele constatând că nu sunt victime, ci doar pagube materiale. De asemenea, au mai ajuns echipaje de pompieri militari de la ISU Sibiu cu autospecială de stingere, o autospecială SMURD şi autospeciale de transport victime multiple.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.