Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trafic feroviar blocat în zona Merişor din cauza unui copac doborât de vânt

gazeta de sud
tren zapada

Traficul feroviar este întrerupt temporar, vineri, între staţiile Merişor şi Crivadia, din judeţul Hunedoara, din cauza unui copac care a căzut pe linia de cale ferată, la faţa locului intervenindu-se cu echipe pentru rezolvarea problemei. "În zona Băniţa-Merişor un copac a căzut un copac în gabaritul liniei de cale ferată. Se intervine pentru ca traficul feroviar să revină la normal", a declarat, pentru Agerpres, şeful Poliţiei Transporturi Feroviare Hunedoara, subcomisar Lucian Şincovici.

Trei trenuri au fost afectate de acest incident. Potrivit acestuia, compania de căi ferate a estimat că traficul feroviar se va relua imediat după orele prânzului cu ajutorul locomotivelor Diesel, iar după circa o oră şi jumătate va fi refăcută şi linia electrică, astfel că în zonă vor putea circula şi locomotivele electrice.

În urmă cu două zile, în aceeaşi zonă, un alt copac s-a prăbuşit pe şine în staţia Merişor, după ce a fost doborât de vântul puternic. Traficul feroviar între staţiile Merişor şi Petroşani se desfăşoară pe un singur fir, după ce un tren de marfă a deraiat în zona Băniţa-Merişor, în urmă cu două săptămâni. Mecanicul şi ajutorul său şi-au pierdut viaţa în acest accident.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.