Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trafic feroviar închis într-o zonă de pe raza Regionalei CF Bucureşti - UPDATE

UPDATE 3.03.2024 ora 12:50

irculaţia feroviară a fost redeschisă duminică, în jurul prânzului, între staţiile Chiajna şi Grădinari, pe firul II, în condiţii normale de trafic, informează CFR SA.

Potrivit sursei citate, în această dimineaţă, traficul feroviar pe intervalul Chiajna - Grădinari a fost închis temporar, din cauza unui deranjament înregistrat la linia de contact, după ruperea pantografului unui tren de călători aparţinând operatorului feroviar cu capital privat Astra.

"Personalul de specialitate al Regionalei CF Bucureşti a intervenit pe teren pentru remedierea deranjamentului cu drezina pantograf, iar în intervalul orar necesar lucrărilor, pentru înlocuirea firului de contact şi repunerea sub tensiune pe firul II, circulaţia trenurilor a fost oprită temporar, firul I fiind închis pentru lucrări", precizează reprezentanţii CFR SA.

În intervalul necesar remedierii deranjamentului, toate trenurile care tranzitau această zonă feroviară au staţionat temporar, în gările Chiajna, Bucureştii Noi şi Grădinari.

UPDATE 3.03.2024, ora 11:35

Compania CFR SA a anunțat că circulația feroviară a fost reluată pe firul II.

Știrea inițială

Traficul feroviar pe intervalul Chiajna - Grădinari este închis la această oră, din cauza unui deranjament înregistrat la linia de contact, a anunţat duminică dimineaţa CFR SA.

"Personalul de specialitate al Regionalei CF Bucureşti este pe teren pentru remedierea deranjamentului, iar în intervalul orar necesar intervenţiilor cu drezina pantograf, pentru înlocuirea firului de contact şi repunerea sub tensiune pe firul II, circulaţia trenurilor este oprită temporar, firul I fiind închis pentru lucrări", se arată într-un comunicat al CFR SA.

Potrivit sursei citate, din primele verificări, rezultă că deranjamentul a fost cauzat de ruperea pantografului unui tren privat de călători, oprit la această oră în staţia Chiajna. Toate celelalte garnituri vor staţiona temporar până la remediere în gările Chiajna, Bucureştii Noi, respectiv Grădinari.

"Personalul feroviar al SRCF Bucureşti depune toate eforturile pentru remedierea operativă a deranjamentului şi reluarea circulaţiei trenurilor în condiţii normale de trafic", precizează reprezentanţii companiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.