Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trafic îngreunat pe mai multe drumuri din țară din cauza ceții: Vizibilitatea este scăzută sub 200 de metri

www.romaniatv.net
ceață

Vizibilitatea este scăzută sub 200 de metri și izolat chiar sub 50 de metri, duminică dimineața, pe drumuri din mai multe județe din țară, conform Mediafax.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, se circulă în condiții de ceață, care reduce vizibilitatea sub 200 metri și izolat sub 50 de metri, pe mai multe drumuri din județele Alba, Cluj, Giurgiu, Harghita, Mureș și Teleorman. În anumite zone, în funcție de condițiile locale, se poate forma ghețușul.

Șoferii sunt sfătuiți să folosească sistemele de iluminare și dezaburire, să reducă semnificativ viteza de deplasare, să mărească distanța de siguranță între mașini şi să circule prudent, fără a efectua manevre riscante. În cazul în care carosabilul va fi acoperit de gheață, este obligatorie circulația doar cu anvelopele de iarnă.

Pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A1 București - Pitești, A2 București - Constanța, A3 București - Ploiești, DN 1 Ploiești - Brașov, se circulă fără probleme meteo-rutiere, în condiții de fluență, pe un carosabil uscat (pe alocuri umed), cu vizibilitate bună.

Pe Autostrada 1 Sibiu - Deva, tronsonul kilometric 238 - 316, între localitățile Sibiu și Pianu, este de asemenea semnalată ceață, care reduce vizibilitatea sub 50 metri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.