Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trafic masiv de copii în Kenya. Un băiat costă 8 mii de euro, o fetiță 6500 de Euro

ilfattoquotidiano.it/
Kenya trafic copii

Bebelușii erau vânduţi cu 8 mii de euro, respectiv cu 6.500 dacă erau fetiţe, direct de medicii spitalului unde tocmai se născuseră. O investigație televizată difuzată de postul generalist german Ntv a scos la iveală un trafic de copii în Kenya, relatează Rador.

Potrivit reconstituirilor, doi medici de la un spital din nord-vestul județului Kisumu le ofereau mamelor o ''despagubire'' de o mie de euro  păstrandu-şi pentru ei restul. Una dintre persoanele implicate a mărturisit că a vândut deja patru copii înainte de a fi arestat, dar a susținut că nu a câștigat nimic deoarece ar fi dat toţi banii mamelor.

Pentru a scoate la lumină această poveste, moderatorul emisiunii a acționat sub acoperire. S-a prefăcut că este un cumpărător și s-a dus la spital, unde i-a filmat pe doctori îm timp ce îi ''livrau'' un nou-născut. Din investigație reiese că negocierea se desfăşura în doi timpi : înainte de naștere, medicii convocau mamele și cumpărătorii pentru a-i liniști, iar imediat după naștere avea loc operaţiunea de livrare a banilor şi a bebeluşului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.