Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trafic RESTRICȚIONAT în Capitală

trafic

Circulaţia rutieră va fi restricţionată, joi, între orele 16,00 - 23,00, în Capitală, pe Calea Piscului, având în vedere desfăşurarea unui eveniment artistic la Sala Polivalentă.

Ion Cristoiu face PRAF proiectul de țară al lui Iohannis: Trăncăneală nesfârșită

"În conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, în data de 7 iulie, se va desfăşura un eveniment artistic la Sala Polivalentă, cu restricţionarea traficului rutier, între orele 16,00 - 23,00, pe Calea Piscului. Pentru buna desfăşurare a evenimentului, se va restricţiona parcarea autoturismelor pe Aleea Piscului ambele sensuri, începând cu 6 iulie, orele 22,00 până în data de 7 iulie, la ora terminării evenimentului", potrivit unui comunicat al Brigăzii Rutiere Bucureşti, citat de Agerpres.

Realitatea TV rămâne fără cea mai cunoscută prezentatoare: 'BREAKING NEWS. Îmi dau demisia'


Poliţiştii le solicită conducătorilor auto să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate, să respecte semnalele agenţilor care dirijează traficul pentru asigurarea fluenţei, să reducă viteza atunci când trec pe lângă grupurile de participanţi şi să evite, pe timpul deplasării, manifestările de natură a pune în pericol siguranţa lor, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.