Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trafic restricţionat în Capitală cu ocazia meciului Spania - Ucraina, de la CE U21

frf.ro
under 21

Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a anunţat, miercuri, mai multe restricţii de trafic cu ocazia meciului Spania - Ucraina, programat de la ora 22.00, pe Stadionul Steaua, în semifinalele Campionatului European de tineret.

Astfel, traficul s-a restricţionat progresiv, după cum urmează - începând cu ora 09.00, până la încheierea meciului, restricţionarea traficului pietonal pe segmentul de trotuar dintre pasajul cu linia de tramvai 41 şi aleea de acces VIP în incinta Complexului Sportiv “Steaua-Ghencea” şi permiterea circulaţiei auto în ambele sensuri pe acest trotuar, conform News.ro.

- începând cu ora 16.00, până la încheierea meciului, restricţionarea traficului pietonal pe segmentul de trotuar dintre pasajul cu linia de tramvai 41 şi alveola din faţa intrării în Complexul Sportiv “Steaua-Ghencea” (la fosta Arcadă);

- începând cu ora 19.00, în funcţie de numărul de participanţi, restricţionarea graduală a traficului rutier pe Bd. Ghencea şi pe străzile care acced către acesta, cu excepţia riveranilor, între Str. Constantin Titel Petrescu şi Str. Braşov, precum şi pe Str. Braşov, între Bd. Ghencea şi Bd. 1 Mai.

- până la încheierea meciului, se va interzice staţionarea mijloacelor auto în alveola din faţa intrării în Complexul Sportiv „Steaua-Ghencea” (la fosta Arcadă).

Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să păstreze o distanţă suficientă pentru a putea frâna în condiţii de siguranţă, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate şi să respecte semnalele, indicaţiile şi dispoziţiile poliţiştilor rutieri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.