Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trafic restricționat pe DN 12, în judeţul Harghita, unde are loc Maratonul Secuiesc

maraton 2

Traficul pe DN 12 se va desfăşura cu restricţii duminică, până la ora 15.00, în judeţul Harghita, unde are loc Maratonul Secuiesc, pe traseul Miercurea Ciuc - Tuşnad şi retur.

​Centrul Infotrafic al Poliţiei Române anunţă că, potrivit Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), duminică, în intervalul orar 9:00-15:00, traficul rutier va fi restricţionat pe jumătate de cale pe DN 12, între kilometrii 53 + 435 şi 73 + 500 de metri, ca urmare a desfăşurării unei ediţii a Maratonului Secuiesc pe traseul Miercurea Ciuc - Tuşnad - Miercurea Ciuc, potrivit news.ro.

Citește și: Poliția și jandarmeria, mobilizare masivă la înmormântarea lui Emi Pian

Pentru asigurarea traficului rutier în condiţii de siguranţă şi protejarea participanţilor la competiţie, circulaţia rutieră se va desfăşura cu sprijinul echipajelor din cadrul Poliţiei Rutiere.

Maratonul Secuiesc a ajuns la a 19-a ediţie, fiind un eveniment organizat de Primăria Miercurea Ciuc, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Harghita, Asociaţia Siculus Alpin Club şi CSM Miercurea Ciuc.

Lungimea totală a traseului este 42,195 km, cu locuri de schimb şi puncte de control, potrivit informaţiilor disponibile pe site-ul Primăriei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.