Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trafic rutier afectat de lucrări pe Autostrada A1, între Sibiu și Deva și între Deva și Nădlac

autostrada reparata

Mai multe lucrări de refacere a carosabilului au loc, marți, pe Autostrada A1, între Sibiu și Deva și între Deva și Nădlac, circulația rutieră fiind afectată, potrivit Centrului Infotrafic (mediafax).

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, pe diferite tronsoane ale Autostrăzii A1, se vor executa, marți, lucrări de reparaţii.

Astfel, între Sibiu și Deva, la km 296-300, pe sensul de mers către Deva, pe benzile unu şi urgenţă se fac lucrări de frezare şi asfaltare, până marți seara, la ora 19.00.

De asemenea, între Deva și Nădlac, la km 443+500 - 448+500, pe ambele sensuri de mers este afectată banda unu pentru lucrări de refacere a covorului asfaltic, până la ora 20.00.

Traficul va fi afectat și la km 463+500 - 468+500, pe ambele sensuri de mers ale Autostrăzii A1, între Deva și Nădlac, unde, pe banda unu, vor fi lucrări de refacere a covorului asfaltic, până la ora 20.00.

Polițiștii le recomandă conducătorilor auto să circule prudent, să reducă viteza în zona lucrărilor şi să respecte indicaţiile semnalizărilor rutiere montate temporar la faţa locului pentru dirijarea circulaţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.