Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trafic rutier oprit temporar pe podul Calafat - Vidin pentru lucrări de reparaţie

www.ordineazilei.ro
pod dunăre calafat-vidin

Circulaţia rutieră pe podul Calafat - Vidin va fi întreruptă pentru lucrări de întreţinere şi reparaţie, luni, 25 septembrie, între orele 13,00 - 15,00 şi joi, 28 septembrie, între orele 13,00 - 15,00.

''În intervalele specificate, autovehiculele vor fi oprite în zonele adiacente Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, până la momentul reluării traficului. (...) Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu ţine permanent legătura cu autorităţile bulgare şi a dispus toate măsurile aflate în competenţă, astfel încât la ridicarea restricţiei controlul de frontieră să se desfăşoare fluent şi operativ'', se arată într-un comunicat de presă remis de Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu, conform Agerpres.

Citește și: Raed Arafat, dezvăluiri din timpul ședinței de Guvern de vineri: Cât va costa și de ce tip va fi sistemul de alertare

Participanţii la traficul transfrontalier sunt sfătuiţi să folosească toate punctele de frontieră deschise la graniţa cu Bulgaria şi să consulte aplicaţia ''Trafic Online'' disponibilă pe site-ul www.politiadefrontiera.ro, care prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp. Timpii de aşteptare sunt actualizaţi în timp real, fapt ce ajută utilizatorul să-şi reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.