Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traficant de cannabis, prins drogat la volan, în Tulcea

droguri diicot

Poliţiştii de la Serviciul Rutier Tulcea au prins un bărbat de 32 de ani în timp ce conducea un autoturism sub influenţa drogurilor.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, pe 3 martie, lucrătorii de poliţie din cadrul IPJ Tulcea - Serviciul Rutier l-au depistat, pe raza judeţului Tulcea, pe inculpatul C.C.T., în vârstă de 32 de ani, în timp ce conducea autoturismul personal sub influenţa substanţelor interzise. În urma verificărilor efectuate, în autoturism au fost descoperite peste 20 de seminţe de cannabis, un fragment vegetal de cannabis şi un plic conţinând substanţă sub formă de pulbere albă, conform Agerpres.ro.

Citește și: Iohannis a primit premiul ‘Coudenhove-Kalergi’; Tusk: ‘I-am propus să fie președintele Consiliului European, a refuzat’

După ce a fost condus la Spitalul Judeţean Tulcea - Secţia UPU, inculpatul a refuzat recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii prezenţei în organism a substanţelor psihoactive.

În aceeaşi zi, procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Tulcea împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară au efectuat o percheziţie domiciliară pe raza judeţului Dâmboviţa, la domiciliul inculpatului O.D., în vârstă de 33 de ani, în urma căreia a fost ridicată cantitatea de peste 500 de grame de cannabis.

Citește și: Adrian Năstase NIMICEȘTE PSD: listă EXPLOZIVĂ cu toare MOMENTELE în care pesediștii i-au întors spatele

Pe 4 martie, Tribunalul Tulcea a dispus arestarea preventivă a celor doi inculpaţi pentru o perioadă de 30 de zile.

Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul SCCO Ilfov şi a lucrătorilor de poliţie din cadrul IPJ Dâmboviţa şi IPJ Tulcea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.