Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traficant international de droguri in anturajul lui Traian Basescu

traian basescu miscarea populara

Fostul presedinte Traian Basescu a fost acuzat de-a lungul timpului de conexiuni cel putin nepotrivite cu personaje controversate - fie ca vorbim de clanuri interlope, precum clanul Bercea sau de afaceristi corupti. Insa in palmaresul de cunostinte dubioase ale lui Traian Basescu nu banuia nimeni ca s-ar putea afla un traficant international de droguri.

Antena 3 a dezvaluit ca un astfel de personaj a fost invitat la nunta Elenei Basescu.

Este vorba despre Sorin Americanul, pe numele lui adevărat Sorin Mihail Săpunărescu. El a stat la masa numarul 64, la nunta mezinei fostului presedinte, alaturi de alte personaje ca Florin Caraiorgu, Octavian Caraiorgu si Adrian Caraiorgu.

În anul 2001, Sorin Săpunărescu el deținea cele mai tari cluburi din Constanța și București. Parte a anturajului lui Nicu Gheară, el s-a extins apoi și spre firme de pază. În 2001, el a fost condamnat pentru trafic de droguri la cinci ani și trei luni de închisoare în Germania. Apoi, arestat.

Totuși, el nu a fost niciodată anchetat în România.

Centrul pentru Jurnalism Independent venea cu o explicație șocantă! Sorin Americanul figura ca informator al Agenției Naționale Antidrog, cea care îi monitorizează pe toți traficanții de droguri, inclusiv pe cei condamnați ăn străinătate.

În prezent, el își desfășoară afacerile în domeniul restaurantelor de lux și al cluburilor de fițe din Herăstrău, fiind acționar la mai multe dintre acestea, informeaza antena3.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.