Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traficanţi de migranţi - trimişi în judecată de procurori

News.ro
Constanţa migranţi ilegali Poliţiştii de frontieră

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au dispus trimiterea în judecată unor traficanţi de migranţi, potrivit Agerpres.

Conform unor comunicate de presă transmise, marţi, de Parchet, în unul dintre dosare, un inculpat este în stare de arest preventiv iar altul - sub control judiciar.

În septembrie, unul dintre ei ar fi călăuzit doi migranţi, urcându-se alături de aceştia în autoturismul condus de cel de-al doilea inculpat, care i-ar fi transportat la halta Clarii Vii din judeţul Timiş, la o distanţă de aproximativ 600 metri de frontiera cu Serbia. Cei doi migranţi voiau să treacă ilegal frontiera pe jos conduşi de unul dintre inculpaţi, urmând să fie preluaţi ulterior de şofer pentru a ajunge ilegal în Germania.

Un alt caz s-a petrecut în august, precizează sursa citată. În schimbul sumei de 1.100 euro pentru fiecare migrant, un inculpat ar fi preluat cu o autoutilitară, din apropierea localităţii Orţişoara, patru migranţi, pe care i-ar fi ascuns în spatele mărfurilor încărcate şi i-ar fi transportat în condiţii care pun în pericol viaţa persoanelor. Aceştia voiau să ajungă în Austria. Transportul a fost depistat la punctul de trecere a frontierei Cenad.

Dosarele au fost trimise Tribunalului Timiş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.