Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traficanţi INGENIOŞI. Ţigări de contrabandă, aduse în România cu drona

captura Youtube
tigari contrabanda

Aproape 1.000 de pachete de ţigări de provenienţă ucraineană au ajuns în România, la Sighetu Marmaţiei, transportate de o dronă, potrivit unui comunicat al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei, remis, luni, AGERPRES.

Conform acestuia, un echipaj din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei a observat, duminică, un aparat de zbor de mici dimensiuni care se deplasa spre pe teritoriul României, dinspre Ucraina. "Colegii noştri au procedat la monitorizarea acestuia iar la scurt timp au observat cum acesta a lăsat două colete pe o stradă din municipiul Sighetu Marmaţiei. Imediat, poliţiştii de frontieră s-au deplasat la faţa locului, ocazie cu care au reţinut un cetăţean român, domiciliat pe raza judeţului Maramureş, în vârstă de 38 de ani", precizează comunicatul citat.

În urma inventarierii ţigărilor a rezultat cantitatea de 990 pachete, de provenienţă ucraineană, în valoare de 11.400 lei, cantitate ce a fost ridicată în vederea confiscării. În cauză se efectuează cercetări su aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, la final urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.