Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traficanții de droguri nu mai au nicio limită: vindeau inclusiv copiilor de 13 ani

DIICOT

Poliţiştii şi procurorii din Alba au făcut percheziţii la persoane suspectate de trafic de droguri de risc şi mare risc, care ar fi vândut substanţele interzise inclusiv unor copii de 13 ani. Drogurile erau vândute cu sume cuprinse între 50 de lei şi 70 de lei.

”La data de 14 noiembrie 2023, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Alba Iulia, au efectuat 8 percheziţii domiciliare, în judeţul Alba, la persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc. S-a reţinut că, în perioada 2022-2023, bănuiţii ar fi comercializat droguri de risc şi de mare risc, precum şi  substanţe psihoactive (canabis, 3-CMC, cunoscut drept cristal, 2-MMC), cu sume cuprinse între 50 şi 700 lei, către consumatori, inclusiv minori cu vârste între 13 şi 17 ani, din municipiul Alba Iulia şi localităţile învecinate”, a transmis, miercuri, Poliţia Română.

Sursa citată a precizat că, în urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate 20 de grame de substanţă cristalină, despre care există suspiciunea că ar fi drog de mare risc, 10 grame de masă vegetală, trei cântare electronice, 7 telefoane mobile, trei dispozitive de mărunţit, alte articole care ar fi fost folosite la porţionare, ambalare şi consum, precum şi 200 de euro.

”Totodată, alte 26 de persoane au fost audiate, în calitate de martor. Persoanele bănuite au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Alba Iulia, unde au fost audiate, iar faţă de trei dintre acestea, a fost luată măsura reţinerii, pentru 24 de ore”, a mai transmis sursa citată.

Cele trei persoane au fost arestate pentru 30 de zile în cursul zilei de miercuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.