Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traficul autovehiculelor în vama Isaccea, restricţionat 24 de ore, din cauza ninsorii abundente

www.antena3.ro
zăpadă, ninsoare

Circulaţia autovehiculelor prin punctul de trecere a frontierei româno-ucrainene din oraşul tulcean Isaccea este restricţionată pentru 24 de ore, din cauza ninsorii abundente, a anunţat, sâmbătă seara, Garda de Coastă.

Anunţul survine măsurii luate de autorităţile ucrainene de a interzice pentru 24 de ore circulaţia autovehiculelor de mare tonaj pe traseul Reni-Odessa, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile şi a ninsorilor abundente, potrivit Agerpres.

"Din acest motiv se restricţionează circulaţia camioanelor prin PTF Isaccea până la revenirea la normal a condiţiilor meteo şi redeschiderea circulaţiei în statul vecin. Precizăm că, la acest moment, traficul autoturismelor se desfăşoară normal prin PTF Isaccea", se arată în informarea Gărzii de Coastă.

Instituţia le recomandă conducătorilor autovehiculelor care vor să ajungă în Ucraina să consulte aplicaţia traficonline, disponibilă pe site-ul Poliţiei de Frontieră, pentru a vedea în timp real timpii de aşteptare în punctele de trecere a frontierei şi să se informeze cu privire la condiţiile meteorologice din ţara de destinaţie.

Potrivit sursei, vineri, prin vama Isaccea au intrat în Uniunea Europeană circa 200 de autovehicule cu aproximativ 750 de persoane şi au ieşit din Uniunea Europeană circa 190 de autovehicule cu aproximativ 680 de persoane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.