Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traficul camioanelor la graniţa cu Ungaria va fi reluat luni seară

camioane punct frontiera nadlac 2

Poliţia de Frontieră anunţă că traficul pentru camioane la graniţa cu Ungaria va fi reluat luni seară, după ce a fost suspendat pe perioada Rusaliilor catolice. Astfel, se aşteaptă o creştere a numărului de TIR-uri care se vor prezenta pentru a ieşi din ţară şi a timpului de aşteptare, potrivit news.ro.

"Începând din aceasta seară, ora 23.00, autorităţile ungare vor ridica restricţiile pentru traficul autovehiculelor de mare tonaj, sens în care se prefigurează o creştere a numărului de autovehicule care se vor prezenta la control pe sensul de ieşire din ţară, la graniţa româno-ungară, precum şi a timpului de aşteptare în punctele de trecere a frontierei situate la graniţa comună", a transmis, luni, Poliţia de Frontieră.

Inspectoratele Teritoriale ale Poliţiei de Frontieră Oradea şi Sighetu Marmaţiei au contactat autorităţile de frontieră din Ungaria pentru dispunerea unor măsuri comune pentru fluidizarea traficului.

De sâmbătă seara, circulaţia tuturor autovehiculelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone a fost oprită pe teritoriul Ungariei, măsura fiind luată de către autorităţile din ţara vecină ca urmare a faptului că în această perioadă au fost celebrate Rusaliile Catolice.

Poliţia de Frontieră le recomandă şoferilor de camioane să tranziteze oricare dintre punctele de frontieră deschise tranzitului de mărfuri pentru a se evita aglomerarea doar a unor puncte. Astfel, în judeţul Satu Mare, este deschis PTF Petea, în Bihor - PTF Salonta, PTF Borş, PTF Borş II, iar în Arad - PTF Nădlac, PTF Nădlac II, PTF Turnu şi PTF Vărşand.

De asemenea, şoferii sunt sfătuiţi să consulte aplicaţia Trafic on-line, secţiunea Autocamioane

Potrivit sursei citate, traficul de călători şi autoturisme se desfăşoară în condiţii normale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.