Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Traficul de influență intră în gena poporului român' / Un PSD-ist trăiește coșmarul numit DNA

consiliu-national-psd

Strâns tot mai mult cu ușa de DNA, prin cererile de arestare a senatorilor Dan Șova și Darius Valcov, PSD s-a reunit, vineri, la Parlament, in Consiliul National al partidului, sa dea mesaje de unitate, speranta si incurajare, in prezenta a 855 de delegați din toate organizațiile județene. Un membru PSD prezent in sala ne-a explicat de ce traficul de influenta 'intra in gena poporului roman'.

POZITIA INTEGRALA A DELEGATULUI PSD:

„Trebuie schimbat ceva, am devenit pe plan international o tara penala, o tara de hoti. Nu ne caracterizeaza asta, deci pe undeva se exagereaza. Nu zice nimeni sa nu se faca curatenie, sa se faca, dar sunt multe intrebari care se pun. De ce a durat 10-15 ani ca sa scoti la iveala un caz?", spune pesedistul.

"Acum, ce sa va spun? Traim un adevarat cosmar, in fiecare zi sunt arestari, lumea la inceput se bucura dar acum va spun ca nu se mai bucura nimeni, se ingrijoreaza, pentru ca este vorba de cei pe care i-au ales ei si nu intamplator sunt oameni care au fost alesi mai multe mandate si atunci se produce un haos si in puterea de orientare a oamenilor, toti pot fi penali. Vreti sa va spun? Traficul de influenta intra in gena poporului nostru, sa ajuti pe cineva, deci daca intervii undeva sa ajuti sincer pe cineva faci trafic de influenta, mai ales daca ai o functie, si esti penal", este de parere social-democratul.

Daca se merge in ritmul asta, adio Guvern, adio Parlament, mai crede delegatul PSD. In opinia sa, orice om intr-o functie de conducere are niste beneficii.

"Pe urma, alta chestiune. Cineva care este retinut poate sa aiba o viata mai usoara daca toarna pe cineva. Ce inseamna asta? Justitia nu  ai are parghii de analiza? Trebuie sa se recurga la aceste chestiuni neplacute? Noi si cand eram elevi nu incurajam pâra. (...) Daca se merge in ritmul asta o sa ramanem fara Guvern, fara Parlament probabil, fara primari, fara presedinti de Consilii Judetene aproape am ajuns. Nu, nu chiar asa. Daca in celelalte tari cu pretentii s-ar proceda la fel, sa-i caute peste tot, si in buzunarele cusute, credeti ca nu s-ar afla? Orice om intr-o functie are niste privilegii, asta e de cand e lumea. In America functioneaza dictonul ‘Nu ma intreba cum am facut primul milion’", ne-a mai declarat acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.