Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traficul de refugiaţi prin PTF Siret s-a înjumătăţit faţă de începutul săptămânii trecute

Sursa: Inquam Photos / Alex Nicodim
ucraineni refugiati vama siret

Traficul prin Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Siret a scăzut semnificativ, numărul cetăţenilor ucraineni care au intrat în România, în ultimele 24 de ore, fiind mai mic de două mii, reprezentând jumătate din media zilnică înregistrată în cursul săptămânii trecute, potrivit Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Suceava, comisar şef Ilie Poroch Seriţan, a informat că în cursul zilei de duminică au intrat în ţară prin PTF Siret un număr de 2.318 persoane, dintre care 1.937 cetăţeni ucraineni.

În cursul săptămânii trecute media zilnică a fost de circa 4.000 de cetăţeni ucraineni care au intrat prin PTF Siret, numărul acestora scăzând de la o zi la alta.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Suceava, de la declanşarea conflictului armat din Ucraina, prin PTF Siret au intrat în România 158.019 persoane, dintre care 123.561 cetăţeni ucraineni, dar şi 22.118 autovehicule.

Totodată, Prefectura Suceava a informat, luni, că în taberele provizorii amenajate în judeţ sunt cazate doar 77 de persoane, fiind disponibile 1.900 de locuri.

Potrivit Prefecturii Suceava, în taberele provizorii din judeţ au intrat de la declanşarea războiului din Ucraina 11.176 de persoane şi au ieşit 11.099 persoane care au plecat spre alte locuri de cazare din ţară sau străinătate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.