Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traficul din București este plin de șoferi DROGAȚI: Câți au picat în plasa polițiștilor

politista rutiera scrie amenda

Poliţiştii Brigăzii Rutiere au desfăşurat, în nopţile de vineri și sâmbătă, acţiuni pentru depistarea persoanelor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive, fiind aplicate peste 30 de sancţiuni contravenţionale şi reţinute 35 de permise.

Potrivit unui comunicat de presă, vineri şi sâmbătă noaptea, poliţiştii Brigăzii Rutiere au acţionat pe principalele artere din municipiul Bucureşti pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă rutieră, reducerea riscului rutier în rândul participanţilor la trafic şi combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive.

Citește și: Vlad Voiculescu a ieșit pe ascuns din Ministerul Sănătății, pentru a nu da ochii cu protestatarii

În cadrul acţiunii au fost aplicate 34 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 15.000 lei, şi au fost reţinute 35 permise de conducere - 20 pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice (contravenţie); 14 pentru infracţiunile constatate şi 1 pentru nerespectarea semnalului poliţistului rutier.

De asemenea, au fost retrase 11 certificate de înmatriculare pentru deficienţele tehnice constatate şi 2 seturi de plăcuţe cu numărul de înmatriculare.

Citește și: George Simion, solicitare urgentă către Vlad Voiculescu: ‘Să înceapă de mâine construcția unui spital’

"Cu ocazia activităţilor de control desfăşurate, poliţiştii rutieri au constatat 25 infracţiuni - 6 pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa substanţelor psihoactive, 9 pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, 6 pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, 2 pentru conducerea unui autovehicul cu permisul suspendat şi 2 pentru deţinere de substanţe psihoactive ( THC-5-Canabis)", au transmis reprezentanţii Brigăzii Rutiere.

Totodată, faţă de un bărbat în vârstă de 45 de ani care a fost depistat pe o stradă din sectorul 5 în timp ce conducea un autovehicul fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul, s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore.

Citește și: Florin Roman îl face praf pe Vlad Voiculescu: Așa repede ați capitulat sau e doar o recunoaștere a faptului că nu faceți față pălăriei prea mari? .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.