Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traficul feroviar a fost afectat în vestul țării din cauza ploilor abundente

cfr

Patru trenuri de călători au fost oprite în vestul țării din cauza ploilor din ultimele ore, care au dus la deranjamente majore la sistemul de alimentare cu energie electrică a liniei de contact.

Purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan, a anunțat, vineri dimineața, că traficul feroviar a fost afectat în cursul nopții de joi spre vineri, de vremea nefavorabilă din vestul țării, zonă aflată sub incidența codului roșu de ploi torențiale, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Ion Cristoiu scrie despre cum i-a stricat pandemia planurile lui Klaus Iohannis: 'Au fost gândite de el şi sistemul instituţiilor de forţă'

„Din cauza poilor torențiale pe intervalul de stații Poarta - Slatina Timiș s-au înregistrat deranjamente majore la sistemul de alimentare cu energie electrică a liniei de contact. Pentru intervenția cu drezinele pantograf pe întreaga distanță, 4 trenuri de călători au fost oprite în stațiile Slatina Timiș, Teregova, Poarta și Vălișoara. Este vorba despre trenurile IR 1996 (Timișoara-Mangalia), IR1995 (Mangalia – Timișoara), IR 15591 ( București Nord - Arad) și IR 1692 (Timișoara- București)”, a spus Brânzan.

Până la remedierea deranjamentelor, trenurile vor circula cu tracțiune Diesel pe întreaga relație Poarta - Slatina Timiș, conform sursei citate.

Echipele de intervenție sunt, vineri, la fața locului și, la ora transmiterii știrii, verifică linia de contact și înlocuiesc componentelor avariate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.