Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traficul feroviar spre Baia Mare, suspendat pentru deszăpezirea liniei ferate

www.ziuaconstanta.ro
cale ferată

Traficul feroviar din şi înspre Baia Mare pe relaţia Satu Mare este suspendat luni seara, pentru deszăpezirea liniei ferate spre Baia Mare, a precizat, purtătorul de cuvânt al CJSU Maramureş, Dan Bucă conform Agerpres.

Potrivit acestuia, pe singurul tronson de cale ferată care asigură legătura cu municipiul Baia Mare se acţionează cu plugul de zăpadă.

"Poliţia Feroviară Baia Mare ne-a anunţat în cursul serii că a fost închisă circulaţia feroviară pentru deszăpezirea liniei ferate. De asemenea, două trenuri pe relaţia Baia Mare - Satu Mare şi Satu Mare - Baia Mare au fost anulate. Este vorba de trenul cu numărul 4313 Baia Mare - Satu Mare, înzăpezit între staţiile de cale ferată Apa şi Seini, sosit cu o întârziere de 211 minute şi trenul cu numărul 4314 Baia Mare - Satu Mare care a plecat spre destinaţie cu întârziere de 57 de minute", a spus Dan Bucă.

În ultimele 24 de ore în judeţul Maramureş a nins neîncetat, ninsoarea provocând probeleme participanţilor la trafic pe toate categoriile de drumuri, inclusiv în oraşe şi comune.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.