Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traficul pe Aeroportul 'Avram Iancu' din Cluj, redus la jumătate: Nu vor fi reduceri de personal

www.agerpres.ro
Aeroport Cluj

Traficul pe Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj s-a redus cu aproape 50% din cauza crizei coronavirusului, fiind înregistrate 40 de decolări/aterizări pe zi față de 80-90 câte erau înainte, dar nu se pune problema reducerii de personal sau a șomajului tehnic, anunță MEDIAFAX.

Directorul general al Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj, David Ciceo, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX că angajații instituției deservesc comunitatea în continuare, la fel cum au făcut-o în ultimii 20 de ani.

Citește și: RCS&RDS, mesaj pentru toți clienții săi! Recomandarea făcută luni, în plină criză declanșată de coronavirus

„Avem o scădere foarte importantă a activității. Dacă săptămâna trecută aveam o reducere de 40%, acum am ajuns la aproape 50% din trafic și, din păcate, va scădea și mai mult. De la 80-90 de decolări și aterizări pe zi, am ajuns la sub 40 decolări și aterizări. În ciuda acestei situații grele, nu se pune problema reducerii de personal sau a șomajului tehnic, luăm măsuri pentru situații de criză. La fel cum, de 20 de ani au deservit comunitatea și am ajuns la aproape 3 milioane de pasageri, în continuare angajații aeroportului clujean sunt în beneficiul comunității și deservesc această comunitate. Ei sunt cei mai expuși dar rămân la muncă”, a spus Ciceo.

Acesta a subliniat că, la nivelul conducerii aeroportului, au fost luate toate măsurile astfel încât să fie minimizate efectele negative cauzate de coronavirus.

Citește și: Ultimă oră! CEC Bank, decizie pentru românii cu credite, pe fondul răspândirii coronavirusului: Se amână cu 30 de zile! .

Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” Cluj este al doilea aeroport al României, după cel de la București – Otopeni, înregistrând anul trecut peste 2,9 milioane de pasageri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.