Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traficul rutier este blocat pe DN65, după un accident între două autoturisme şi o autoutilitară. Două persoane au fost rănite

bzi.ro
accident is 2

Traficul rutier este blocat duminică seara pe DN65 (E 574), la intrare în comuna Găneasa, după un accident între două autoturisme şi o autoutilitară în urma căruia două persoane au fost rănite, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean şi Olt, scrie Agerpres.

Până la deblocarea traficului pe DN65, circulaţia rutieră a fost deviată pe ruta DJ 677 - DN 64, Slătioara - Salcia - Găneasa. 

Potrivit reprezentanţilor IPJ Olt, şoferul unuia dintre autoturismele implicate în accident avea o alcolemie de 0,81mg/l la testarea cu alcooltestul. 

În accident au fost implicate două autoturisme şi o autoutilitară (microbuz) ce tracta o platformă, iar în cele trei vehicule se aflau nouă persoane.

Citește și: Cozmin Gușă: 'România contează pentru SUA și poate așa ne explicăm și de ce unul precum Florian Coldea nu pățește nimic'

Una dintre persoanele rănite, o femeie aflată într-un autoturism în momentul impactului, a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu. 

La intervenţie a participat şi un echipaj SMURD care a acordat îngrijiri medicale la faţa locului pentru patru persoane. 

Poliţiştii Serviciului Rutier sunt la locul accidentului în vederea stabilirii împrejurărilor producerii evenimentului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.