Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traficul rutier pe DN 68, în zona localităţii Valea Bistrei, a fost reluat

ziare.com
blocaje dn1 iarna

Traficul rutier pe DN 68 Oţelu Roşu - Haţeg, în zona localităţii Valea Bistrei, a fost reluat luni seara, după ce fusese blocat din cauza căderilor de zăpadă care au totalizat circa 20 de centimetri, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Caraş-Severin.

"Pe DN68, în zona localităţii Valea Bistrei, carosabilului a fost curăţat, iar traficul a fost reluat. Potrivit Secţiei Drumuri Naţionale (SDN) Caransebeş, pe acest sector de drum se acţionează şi se circulă în condiţii de iarnă", a precizat sursa citată.

În ceea ce priveşte alimentarea cu energie electrică, datele comunicate de compania de profil arătau, la ora 21,40, că erau afectaţi circa 2.700 de abonaţi din localităţile Bucova, Băuţar, Marga, Sadova, Sat Bătrîn, Submarginea, Globu Craiovei şi Petnic.

Zona de munte a judeţului Caraş-Severin s-a aflat, până la ora 21,00, sub avertizare Cod portocaliu de fenomene meteo periculoase, la altitudini de peste 1.200 m. De asemenea, până la ora 23,00, pentru altitudini de peste 1.800 metri a fost emis Cod roşu de viscol puternic, cu intensificări ale vântului la rafale de peste 140 - 145 km/h, zăpadă puternic troienită, vizibilitate redusă spre zero.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.