Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traficul rutier s-a reluat pe DN 15, în Mureș, în urma accidentului soldat cu 13 victime

observatorulph.ro
accident

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş a anunţat, joi după-amiază, că traficul rutier a fost reluat pe DN15 E578, după aproape patru ore şi jumătate, în urma unui accident în care au fost implicate un microbuz de transport persoane şi un autoturism, 13 persoane fiind rănite, potrivit agerpres.ro.

"Traficul rutier a fost reluat pe DN 15 E578, în urma accidentului rutier din localitatea Andreneasa, circulaţia desfăşurându-se la acest moment pe ambele sensuri", a precizat IPJ Mureş.

Accidentul s-a produs, joi, în jurul orei 12,05.

"Din primele cercetări efectuate la faţa locului, la kilometrul 44+280 m, poliţiştii au constatat faptul că s-a produs o coliziune între un autoturism, condus de o femeie, de 36 de ani, din Târgu Mureş şi un microbuz, condus de un bărbat, de 57 de ani, din judeţul Iaşi, în care se aflau 9 persoane. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a 13 persoane, respectiv a celor doi conducători auto, precum şi a trei pasageri din autoturism, dintre care doi minori, de 2 şi 5 ani şi a altor 8 pasageri din microbuz, cărora li se acordă îngrijiri medicale la faţa locului, urmând a fi transportaţi la unitatea spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate", a precizat IPJ Mureş, într-un comunicat de presă", a arătat IPJ Mureş, într-un comunicat de presă.

Potrivit IPJ Mureş, ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, cercetările sunt continuate de către poliţiştii rutieri din cadrul Biroului Rutier Reghin pentru stabilirea tuturor împrejurărilor şi cauzelor producerii evenimentului rutier.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Horea" al judeţului Mureş a precizat că toate cele 13 victime au fost preluate şi transportate către UPU SMURD Târgu Mureş, doi minori de cod galben, nouă adulţi de cod galben şi doi adulţi de cod verde.

"La accident, ISU Mureş a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă dotate cu modul pentru descarcerare, două autospeciale de primă intervenţie şi comandă, un echipaj aparţinând Serviciului de Ambulanţă Judeţean, trei ambulanţe SMURD, două autospeciale pentru transport victime multiple precum şi elicopterul SMURD. Din cadrul ISU Mureş au fost prezenţi la faţa locului trei ofiţeri şi 23 subofiţeri, care au intervenit alături de personalul medical din cadrul UPU SMURD Târgu Mureş şi SAJ", a precizat ISU Mureş, într-un comunicat de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.