Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traficul spre aeroportul Heathrow e BLOCAT: Au fost făcute mai multe ARESTĂRI / VIDEO

Cel puţin 15 persoane au fost reţinute după ce protestatari ai mişcării ''Black Lives Matter'' (Vieţile negrilor contează) au blocat vineri autostrada spre aeroportul Heathrow, provocând ambuteiaje, relatează AFP şi DPA.

Potrivit unui comunicat al Scotland Yard, patru dintre persoanele reţinute au fost plasate în arest preventiv într-un comisariat din vestul Londrei.

Citește și: A arătat tot la piscină: Vedeta care a renunțat la haine, în București / FOTO HOT

O bandă a autostrăzii M4 - care leagă capitala de aeroport - a fost redeschisă, dar traficul a rămas foarte perturbat, a adăugat poliţia, explicând că a fost alertată în jurul orei 07:30 GMT.

Potrivit unui purtător de cuvânt de la Heathrow, citat de agenţia britanică PA, manifestaţia nu va afecta programul zborurilor.

Citește și: GOL PUȘCĂ Așa a fost fotografiat unul dintre cei mai doriți bărbați ai planetei / FOTO

'Black Lives Matter' a lansat joi un apel la o serie de manifestaţii pentru vineri în Regatul Unit, având ca slogan 'nationwide #shutdown' ('Blocăm ţara') postat pe reţele de socializare.

Data la care au loc protestele coincide cu împlinirea a cinci ani de la moartea lui Mark Duggan, ucis la 4 august 2011 de poliţişti. Moartea sa a provocat revolte în mai multe oraşe din Marea Britanie.

Citește și: Unul dintre cei mai apreciați artiști spune că se tratează de dependență sexuală

Poliţia din West Midlands (centrul Angliei) a anunţat că în cursul protestelor au fost arestaţi un bărbat şi patru femei care blocaseră o autostradă la sud-est de Birmingham, al doilea oraş din ţară.

Potrivit cotidianului britanic The Sun, manifestanţii s-au întins pe liniile de tramvai din Nottingham (centrul Angliei), blocând circulaţia. 'Black lives matter' a anunţat de asemenea manifestaţii începând de la 17.00 GMT la Londra, Nottingham şi Manchester (nord), scrie agerpres.ro.

Citește și: OBSEDAT SEXUAL Filmează sub fustele femeilor în supermarket / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.