Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tragedia de la Lacul Morii! Primarul Sectorului 3 pune 'furtunul cu apă rece' pe Nicușor Dan: 'Da, știu că este weekend prelungit'

b365
Robert Negoita

Primarul Sectorului 3 Robert Negoiță anunță duminică, pe Facebook, că i-a trimis o scrisoare primarului General, Nicușor Dan,  scrisoare prin care îi cere să convoace urgent o ședință cu toate primăriile de sector  pentru a discuta și stabili măsurile ce trebuie luate rapid în vederea soluționării problemei periculoase a câinilor fără stăpân. Reacția acestuia vine după tragedia de la Lacul Morii, unde o femeie a murit sfâșiată de câini. „Lipsa reacției, în acest moment, nu este o variantă!”, îi transmite Negoiță lui Nicușor Dan.

„Da, știu că este weekend prelungit pentru cei mai mulți, dar în administrația locală chiar nu putem pune pauză. Și, din păcate, iată că apar și situații, deosebit de grave, ce impun mobilizare și intervenții eficiente de îndată.
I-am trimis astăzi Primarului General o scrisoare prin care îi cer să convoace URGENT o ședință cu toate primăriile de sector pentru a discuta și stabili măsurile ce trebuie luate rapid în vederea soluționării problemei periculoase a câinilor fără stăpân.
Fac și aici un apel către domnul Primar General în acest sens și îmi exprim, în numele comunității Sectorului 3, toată deschiderea și disponibilitatea de a ajuta activ la soluționarea acestor probleme.
Am sprijinit și vom sprijini și în continuare acțiunile derulate de Primăria Generală, prin ASPA (Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor București), pe raza Sectorului 3.
Dar, dată fiind situația în care s-a ajuns și faptul că fenomenul câinilor fără stăpân pare ca a scăpat de sub control, cred că este imperios necesar să existe un plan coerent de acțiune și intervenție rapidă pe care doar Primăria Generală îl poate și trebuie să îl pună în mișcare.
Lipsa reacției, în acest moment, nu este o variantă! Și sper ca, azi sau în zilele ce vin, domnul Primar General să ne convoace la o discuție constructivă”, scrie Robert Negoiță pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.