Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tragedia ia proporții: alunecarea de teren din Ecuador a ucis cel puțin 11 oameni, iar șansele de a găsi supraviețuitori printre cei 67 de dispăruti sunt minime

reuters.com
alunecare de teren columbia

Operaţiunile de salvare au continuat lent în cursul nopţii de miercuri, în Alausi, în sudul Ecuadorului, unde o alunecare de teren a făcut cel puţin 11 morţi şi 67 de dispăruţi, dar speranţele de a găsi supravieţuitori se diminuează la mai bine de două zile de la dezastru, transmite Le Figaro, citat de news.ro.

Însoţite de câini de căutare, grupuri de salvatori şi locuitori caută cu prudenţă printre dărâmături, după ce o porţiune uriaşă de munte s-a desprins, duminică seară, în acest oraş din provincia Chimborazo, la aproximativ 300 km sud de Quito.

Potrivit ultimului bilanţ oficial, alunecarea de teren s-a soldat cu 11 morţi şi 67 de dispăruţi, iar 163 de case au fost afectate de alunecarea de teren care a lovit un cartier suburban agăţat de versantul muntelui.

Preşedintele ecuadorian Guillermo Lasso a venit la faţa locului, luni seară şi a fost întâmpinat cu huiduieli şi strigăte de ostilitate: "Afară cu Lasso!”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.