Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tragedia momentului în lumea fotbalului! Fost portar al naţionalei de fotbal a Scoţiei, diagnosticat cu cancer în fază terminală

dailyrecord.co.uk
Andy Goram

Andy Goram, fost portar al naţionalei de fotbal a Scoţiei şi al clubului Glasgow Rangers, este decis să lupte cu toate forţele după ce a fost diagnosticat cu cancer în fază terminală, transmite DPA, citat de Agerpres.

Clubul din Ibrox Park, unde Goram a moştenit un statut de legendă în perioada 1991-1998, a anunţat luna trecută că fostul portar de 58 ani se află sub tratament.

Goram a confirmat într-un interviu pentru Daily Record că medicii i-au dat şase luni de viaţă, după ce a refuzat să înceapă tratamentul de chimioterapie, care i-ar fi prelungit viaţa lui cu încă trei luni.

Fostul internaţional scoţian cu 43 de selecţii s-a simţit rău în urmă cu şapte săptămâni, când avea dificultăţi la mâncat şi băut, dar a ignorat simptomele şi nu s-a prezentat la medic.

Goram a fost diagnosticat apoi cu cancer esofagian în stadiul patru. Metastazele s-au răspândit la ficat, plămânul drept, trei vertebre şi coaste. El a respins chimioterapia după ce a văzut impactul tratamentului asupra soţiei sale, Miriam, în timpul luptei pierdute cu cancerul de anul trecut.

''Doctorul mi-a spus: 'Du-te şi bucură-te de viaţa ta de zi cu zi şi fii cât se poate de normal'. Durerea mea este gestionabilă. Încă pot să merg să-mi văd prietenii, cluburile de suporteri şi să fiu în continuare eu însumi. Voi fi aici atâta timp cât voi putea. Singura diferenţă este bomba cu ceas care merge înainte'', a spus Goram, care a câştigat cinci titluri cu Rangers şi unul cu Manchester United, în singurul sezon jucat acolo (2000/2001).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.