Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TRAGEDIE AVIATICĂ Aeronava în care se afla ministrul Agriculturii din Paraguay s-a PRĂBUȘIT, imediat după decolare - VIDEO

UPDATE

Luis Gneiting, ministrul Agriculturii din Paraguay, și alte trei persoane au murit după ce avionul în care se aflau s-a prăbușit miercuri noapte într-o zonă mlăștinoasă, au declarat mai mulți oficiali guvernamentali, citați de Reuters.

„Anunțăm cu mare tristețe moartea a patru persoane în urma prăbușirii unui avion”, a declarat Joaquin Roa, șeful Secretariatului Național de Urgență.

Citește și: Nu mai există nicio îndoială! El este lider absolut pe piața de telecomunicații-Vodafone și Telekom, ”în corzi”

La bordul avionului se aflau ministrul Agriculturii, Luis Gneiting, vice-ministrul Vicente Ramirez, pilotul și copilotul. Pilotul aeronavei, Gerardo Lopez, era un fost vice-ministru pentru agricultură.

Echipele de salvare încearcă momentan să recupereze corpurile persoanelor decedate din avion.

Citește și: Danezii au demarat lucrările în România: Ce fabrică va ridica un titan mondial

Aeronava a fost localizată joi dimineață la aproximativ șase kilometri de aeroportul din orașul Ayolas, de unde aceasta decolase.

„Rămășițele avionului au fost găsite într-o zonă mlăștinoasă. Vârful cozii avionului este vizibil, dar restul aeronavei este sub apă”, a declarat Aguirre.

Citește și: Leul prinde curaj: Cât a scăzut moeda EURO și ce preț a înregistrat, astăzi, gramul de aur

Avionul a fost în aer doar pentru aproximativ trei minute și nu a atins o altitudine mare înainte de prăbușire.

Gneiting a fost senator în regiunea Itapua înainte de a prelua funcția de ministru cu două luni în urmă.

Știrea inițială

Avionul în care se afla ministrul Agriculturii din Paraguay, Luis Gneiting, s-a prăbușit la scurt timp după decolare, însă nu se știe dacă există supraviețuitori, a declarat joi un oficial al autorității aeronautice din Paraguay pentru Reuters.

Avionul care se îndrepta către capitala Asuncion a fost localizat joi dimineață la o distanță de șase kilometri de aeroport, în sudul orașului Ayolas, a declarat șeful Direcției Aviației Civile Naționale, Luis Aguirre.

Citește și: Mega Image implicat într-un scandal bombă-Cum s-au comportat cu un angajat care și-a strivit piciorul la locul de muncă

Acesta a spus că este puțin probabil ca vreunul dintre cei patru pasageri să fi supraviețuit, scrie mediafax.ro.

”Resturile avionului au fost găsite într-o zonă umedă. Coada avionului este vizibilă, însă restul avionului se află sub apă. Bazându-ne pe ceea ce se vede, și acest lucru este neoficial, nu există supraviețuitori”, a spus Aguirre.

Citește și: Proiect aprobat de Consiliul General al Municipiului Bucuresti! Câți bani vor primi vârstnicii cu pensie mai mică decât salariul minim pe economie

El a adăugat că aeronava a zburat doar câteva minute la altitudine mică, înainte de a se prăbuși.

Adjunctul lui Gneiting, Vicente Ramirez, se afla și el la bordul avionului.

Citește și: Anunț important făcut de Sorina Pintea: Se construiește un nou Spital Regional în România-Când va fi finalizat .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.