Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tragedie: Copil de doi ani, căzut într-o fântână. Pompierii se chinuie să-l salveze

ISU
pompieri

Copilul de 2 ani a scăpat de sub supravegherea părinţilor şi a căzut într-un puţ din curte, informează Adevărul. Pompierii încearcă să-l salveze. Incidentul s-a produs în localitatea Balta Sărată din judeţul Teleorman. Copilul a scăpat de sub supravegherea părinţilor şi a căzut într-un puţ din gospodărie.

Părinţii au fost cei care au alertat pompierii, după ce l-au auzit pe micuţ ţipând şi au descoperit că acesta a căzut în  puţ.  Se pare că micuţul a vrut să bea apă, s-a urcat pe un scaun, dar s-a dezechilibrat şi a căzut.

SCANDAL la procesul lui Dragnea: 'DEMISIA!'

Pompierii militari de la ISU Teleorman intervin, în prezent, pentru scoaterea în siguranţă a copilului. Având în vedere faptul că puţul în care a căzut micuţul este foarte îngust, acţiunea de salvare este una dificilă.

”Pompierii încearca scoaterea copilului  cu cordiţele de salvare. Este un puţ foarte îngust  de aproximativ 30 de cm. Copilul se aude, este constient. A căzut pe e o pompa, este la 16 m adâncime. Problema este că nu  coperează, fiind prea mic. Nu înţelege ce i se spune să facă”, a declarat Gelu Dragomir, purtător de cuvânt al ISU Teleorman, prezent la faţa locului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.