Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tragedie evitată cu ajutorul elicopterului SMURD: Bebeluș de nici o lună, intoxicat cu nitriți

elicopter smurd

Un bebeluș de 25 de zile diagnosticat cu insuficiență respiratorie acută, în urma unei intoxicații cu nitriți, a fost transferat din Tecuci la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Galați cu ajutorul unui elicopter SMURD, anunță Inspectoratul General de Aviaţie (IGAv).

„Încă un bebeluș a fost salvat cu ajutorul elicopterului SMURD Galați. Colegii noștri au intervenit în urmă cu puțin timp la Tecuci, pentru salvarea unui bebeluș în vârstă de 25 de zile, aflat în stare gravă. Bebelușul a fost diagnosticat cu insuficiență respiratorie acută, în urma unei intoxicații cu nitriți. Având în vedere starea gravă a bebelușului, a fost luată decizia transferării acestuia de urgență la Galați, cu ajutorul unui elicopter SMURD”, transmite Inspectoratul General de Aviaţie (IGAv), potrivit Mediafax.

Potrivit sursei citate, echipa medicală a elicopterului a preluat copilul de la o ambulanță SMURD și l-a asistat și monitorizat pe tot parcursul zborului.

„După 25 de minute de la preluare, bebelușul a fost predat în siguranță medicilor de la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Galați, pentru continuarea investigațiilor și acordarea tratamentului”, se arată în finalul comunicatului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.