Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TRAGEDIE - Femeia, care a sărit de la etajul 6 pentru a nu arde de vie, a murit / VIDEO

UPDATE 10.51 Proprietara locuinței care a luat foc în orașul Constanța a murit. Primele informații arată că femeia a căzut de la etaj când a încercat să scape de flăcări pe balcon.

*

Salvatorii constănțeni au fost solicitați să intervină, marți dimineață, pentru a lichida un incendiu izbucnit într-un apartament aflat la etajul șase, al unui bloc de locuințe de pe bulevardul Mamaia din Constanța. O femeie se află în stare foarte gravă după ce a sărit de la balconul apartamentului cuprins de flăcări.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, pompierii militari au fost solicitați să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit într-un apartament aflat la etajul șase, dintr-un bloc cu șapte niveluri de pe bulevardul Mamaia.

Florin Cîțu debordează de optimism: Economia României, performanță care SPULBERĂ estimările apocaliptice!

„Se intervine cu trei autospeciale de stingere și autospeciala cu scară. Apartamentul arde generalizat, cu flacără deschisă și degajare mare de fum”, au precizat sursele citate pentru CT News.

Din primele informații, o femeie a sărit de la geam și se află în stop cardio-respirator, cadrele medicale aflate la fața locului încercând să o readucă la viață.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.