Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tragedie în Bistriţa-Năsăud: Bărbat decedat în urma unei accidentări în pădure

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Un bărbat în vârstă de 53 ani şi-a pierdut viaţa, miercuri după-amiază, în urma unei accidentări suferite într-o pădure din zona Munţilor Rodnei, în apropierea localităţii bistriţene Anieş, potrivit datelor comunicate de către purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud, Marius Rus. Iniţial, la apelul făcut pe 112 s-a anunţat că victima este semiconştientă, iar spre locul incidentului au fost trimise un echipaj de prim ajutor al SMURD şi un echipaj cu medic al Ambulanţei, conform Agerpres.

Zona în care s-a produs accidentul este una greu accesibilă, autosanitarele neputând parcurge ultimii trei kilometri până la destinaţie. În sprijinul echipajelor medicale au intervenit salvamontiştii, angajaţii ocolului silvic din zonă şi serviciul voluntar pentru situaţii de urgenţă al comunei Maieru.

Victima a fost coborâtă de aparţinători până într-un punct în care au ajuns echipajele medicale, dar a fost preluată în stop cardio-respirator. În ciuda manevrelor de resuscitare aplicate, bărbatul a fost declarat decedat după aproximativ o oră. Poliţiştii vor stabili exact condiţiile în care s-a produs acest incident.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.