Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tragedie în Bristol: Doi adolescenți înjunghiați mortal de mai mulți agresori

cutit-briceag

Doi adolescenți au murit după ce au fost înjunghiați sâmbătă seara în Bristol. Bănuiți de atac sunt doi bărbați: unul de 44 de ani și unul de 15 ani, care sunt acum în custodia poliției, potrivit Sky News..

Băieții de 15 și 16 ani au fost atacați „de mai multe persoane care au plecat de la locul faptei cu o mașină”, potrivit poliției din Avon și Somerset, conform mediafax.

Adolescenții au fost transportați cu ambulanța la două spitale - Spitalul Southmead și Spitalul Regal pentru Copii din Bristol - unde au murit în primele ore ale zilei de duminică.

Niciunul dintre băieți nu a fost încă identificat, iar examinările post-mortem vor fi efectuate ulterior.

Două persoane au fost arestate - un bărbat de 44 de ani și un băiat de 15 ani - și rămân în custodia poliției. Un vehicul a fost, de asemenea, confiscat.

Polițiștii au lansat o anchetă pentru crimă în urma deceselor celor doi adolescenți și poliția a declarat că sunt căutați și alți suspecți care au fost implicați în incident.

Comandantul Poliției din Bristol, superintendentul Mark Runacres, a declarat, de asemenea, că detectivii doresc să vorbească cu pasagerii unui autobuz care se afla pe Ilminster Avenue în momentul „incidentului șocant și tragic”.

„Gândurile noastre colective se îndreaptă către familiile lor în ceea ce este, fără îndoială, un moment foarte dificil”, a declarat Runacres într-un comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.