Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tragedie în Caraș-Severin: un băiețel de 3 ani a murit după ce a căzut într-un râu

zcj.ro
popmieri smurd

Un copil de trei ani a murit, marţi, după ce a căzut într-un râu şi s-a înecat, în localitatea Putna din judeţul Caraş-Severin. Băiatul a fost scos din apă de localnici, iar echipajele sosite au făcut manevre de resuscitare, însă fără vreun rezultat. Poliţiştii au stabilit că băiatul traversa râul pe o punte de lemn, împreună cu mama sa şi cu alţi doi fraţi, când a căzut în apă.

”Din primele cercetări s-a stabilit că minorul de 3 ani se afla împreună cu mama acestuia şi cu cei doi fraţi minori şi toţi ar fi intenţionat să traverseze râul Putna, trecând peste o punte de lemn, moment în care minorul ar fi alunecat şi ar fi căzut în albia râului, fiind găsit de localnici la aproximativ 1,5 km distanţă de localitatea Putna, în stare de inconştienţă”, a transmis IPJ Caraş-Severin.

Copilului i s-au aplicat manevre de resuscitare de către personalul medical din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă, ulterior fiind declarat decesul acestuia, potrivit news.ro.

În continuare poliţiştii fac cercetarea la faţa locului în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor în care s-a produs evenimentul, iar cauzele decesului vor fi stabilite în urma efectuării necropsiei. În acest caz, poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.