Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tragedie în județul Prahova! Un tânăr a decedat după ce a fost prins sub motostivuitorul pe care lucra

zcj.ro
popmieri smurd

Un tânăr de 22 de ani a decedat după ce s-a răsturnat cu un motostivuitor, în timp ce încărca un camion, la o societate comercială din localitatea Berceni, Prahova, conform Agerpres.

"La data de 4 august, în jurul orei 12,30, poliţiştii din cadrul Secţiei de poliţie rurală Valea Călugărească au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că, la punctul de lucru al unei societăţi comerciale din localitatea Berceni, s-ar fi produs un accident de muncă", informează IPJ Prahova.

Din cercetări a reieşit că un tânăr de 22 de ani, angajat al unităţii în cauză, s-a răsturnat cu motostivuitorul pe care îl manevra pentru a încărca un camion, fiind prins între sol şi utilaj.

La faţa locului a intervenit un echipaj SMURD care i-a acordat tânărului primul ajutor şi l-a transportat la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate.

"Ulterior, în cursul zilei de ieri, tânărul a fost declarat decedat. În cauză cercetările sunt continuate de poliţişti în vederea stabilirii tuturor cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul", arată sursa citată.

Totodată, a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.