Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tragedie în Manitoba, Canada: cel puțin 15 vieți pierdute în urma un accident rutier

ambulance.nsw.gov.au
ambulanta urgente

Cel puțin 15 persoane au murit, joi, în provincia canadiană Manitoba, după ce un camion cu semiremorcă a lovit un vehicul folosit în mod obișnuit pentru a transporta persoane în vârstă și cu dizabilități, a relatat ziarul Winnipeg Free Press, anunță Rador.

Accidentul s-a produs în apropierea orașului Carberry, din sud-vestul provinciei, la 170 km vest de Winnipeg, se arată în relatare. Dacă numărul morților va fi confirmat, acesta ar reprezenta unul dintre cele mai letale accidente rutiere din istoria recentă a Canadei. Canadian Broadcasting Corporation a difuzat un videoclip de la fața locului în care pot fi văzuţi pompieri pulverizând apă pe un vehicul alb care arde, într-un șanț de pe marginea drumului. În imagini apare, de asemenea, un camion albastru cu partea frontală zdrobită.

Poliția canadiană a transmis că toate resursele disponibile au fost dislocate la fața locului. Autoritățile sanitare din Manitoba au declarat că "o reacţie la un incident cu victime multiple" este în curs de desfăşurare. "Mi s-a rupt inima când am auzit vestea despre tragicul accident de lângă Carberry", a afirmat premierul provinciei Manitoba, Heather Stefanson, pe Twitter. În provincia vecină Saskatchewan, 16 persoane au murit în aprilie 2018, după ce un camion a lovit un autobuz care transporta o echipă de hochei de juniori. Șoferul camionului a fost condamnat la opt ani de închisoare în 2019.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.