Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tragedie în Mehedinţi: Un muncitor a decedat după ce peste el s-a prăbuşit un mal de pământ

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Un bărbat în vârstă de 52 de ani şi-a pierdut viaţa, miercuri, după ce în timpul unor lucrări de excavaţie pentru introducerea unor ţevi de canalizare la Combinatul de Celuloză şi Hârtie peste el s-a prăbuşit un mal de pământ. În acest caz a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. Potrivit Poliţiei Mehedinţi, accidentul a avut loc la Combinatul de Celuloză şi Hârtie din Drobeta Turnu Severin, iar bărbatul prins sub malul de pământ era din comuna Brezniţa Motru.

"Peste un bărbat s-a prăbuşit un mal de pământ. Bărbatul avea 52 de ani, era din comuna Brezniţa- Motru, judetul Mehedinţi. S-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpa, respectiv nerespectarea normelor de securitate şi sănătate în muncă", au transmis reprezentanţii IPJ Mehedinţi.

Bărbatul executa lucrări de excavaţie pentru introducerea unor ţevi de canalizare şi era angajatul unei firme. "La locul evenimentului au fost mobilizate cinci echipaje de pompieri, dintre care un echipaj de cautare salvare, cu o autospecială de descarcerare grea, o ambulantă SMURD, iar la sosirea echipajelor victima era acoperită de pământ până la brâu", au transmis reprezentanţii ISU Mehedinţi. În pofida manevrelor de resuscitare, bărbatul nu a putut fi salvat, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.