Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tragedie în Neamț - Un copil de 9 ani a murit după ce a traversat prin loc nepermis/ VIDEO

lumanare doliu

Un băiat în vârstă de 9 ani, din judeţul Iaşi, a fost accidentat mortal de un autoturism pe drumul judeţean DJ 155I, în localitatea Davideni - comuna Ţibucani, a declarat, joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, agentul Georgiana Moşu.

Accidentul s-a produs în cursul serii de miercuri, în timp ce copilul a încercat să traverseze strada prin loc nepermis.

"Din primele cercetări efectuate a reieşit că, în timp ce un bărbat de 45 de ani, din localitatea Bălţăteşti, conducea un autoturism pe drumul judeţean 155 I, în localitatea Davideni, a surprins şi accident un minor, în vârstă de 9 ani, din judeţul Iaşi, care s-ar fi angajat în traversarea străzii printr-un loc nepermis şi fără să se asigure. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea minorului, acestuia fiindu-i acordate îngrijiri medicale la faţa locului de un echipaj medical. În urma leziunilor suferite a survenit decesul acestuia", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor în care s-a produs evenimentul rutier.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.