Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tragedie în Palermo: Un bărbat din Altavilla Milicia credea că familia sa era posedată și i-a ucis într-un ritual de exorcizare

The Independent
exorcizare

Un italian de 54 de ani din Altavilla Milicia, Palermo, a ucis prin „ritual de exorcizare” soția și cei doi copii, crezând că aceștia erau posedati de diavol.

Fiica lor de 17 ani, care a supraviețuit, a relatat autorităților că tatăl ei s-a trezit într-o noapte susținând insistent că diavolul se află în casa lor. Confuz și cuprins de aceste gânduri, bărbatul a încercat să elimine presupusa posedare demonică. La acest „ritual” au participat și un alt cuplu din vecinătate.

Evenimentele descrise drept „ritual de exorcism” au constituit, de fapt, acte de violență extremă. Corpul soției a fost descoperit ars într-o groapă săpată lângă domiciliul lor, iar cei doi copii, în vârstă de 5 și 15 ani, au fost găsiți sugrumați în paturile lor cu lanțuri. Antonella Salamone, soția, ar fi împlinit 31 de ani a doua zi.

Autoritățile consideră că autorul crimelor este un fanatic religios, activ în cadrul comunității evanghelice locale, unde a cunoscut cele două persoane care l-au ajutat în comiterea actelor. Se pare că grupul se reunea în mod privat pentru rugăciuni.

După incident, autorul a sunat la poliție pentru a-și recunoaște faptele. Fiica sa cea mare, singura supraviețuitoare, a fost găsită în stare de confuzie de către autorități și ulterior a fost plasată într-un centru de protecție a victimelor pentru asistență psihologică.

Bărbatul, de profesie zidar, împreună cu cei doi complici, au fost arestați și acuzați de triplu asasinat și ascunderea unui cadavru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.