Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TRAGEDIE în prag de sărbători - Un om de afaceri din Sălaj a fost GĂSIT mort după ce a fost prădat de hoți

www.antena3.ro
poliție, crimă, accident

Patronul unei patiserii din Zalău a fost găsit spânzurat după ce unitatea pe care o administra a fost jefuită de 100.000 de lei de persoane necunoscute. Polițiștii au declanșat o anchetă pentru furt calificat în acest caz, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj, Maria Cristea, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX că patiseria era prevăzută nici cu sistem de supraveghere video nici cu sistem de alarmă.

Citește și: Ministrul interimar al Justiției, REACȚIE FULGER la suicidul de la Parchetul General

„Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Sălaj efectuează cercetări într-un dosar penal vizând infracțiunea de furt calificat, faptă comisă în perioada 25 – 26 aprilie. Persoane necunoscute au pătruns cu chei potrivite într-o patiserie din Zalău de unde au sustras suma de 100.000 de lei. Magazinul nu era prevăzut nici cu sistem de supraveghere video, nici cu sistem de alarmă. Sesizarea a fost făcută, vineri dimineață, de administratorul societății, iar în aceeași zi, la ora 14,30, poliția a fost sesizată că administratorul respectiv a fost găsit spânzurat într-o anexă a locuinței din localitatea Guruslău. Cadavrul a fost transportat la spital în vederea efectuării necropsiei”, a spus Cristea.

Potrivit acesteia, cercetările sunt continuate de polițiști pentru stabilirea circumstanțelor în care au avut loc aceste evenimente și pentru identificarea autorilor furtului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.