Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tragedie în Reșița: Doi oameni găsiți morți, în propria locuință

www.antena3.ro
poliție, crimă, accident

Două persoane au fost găsite, luni seara, într-o locuinţă din Reşiţa decedate din cauza intoxicării cu gaz metan, potrivit Agerpres.

"În această seară, în jurul orei 19,15, Poliţia Municipiului Reşiţa a fost sesizată, prin 112, cu privire la faptul că doi bărbaţi au fost găsiţi decedaţi într-o locuinţă de pe raza municipiului, din interior simţindu-se miros de gaz metan. Echipa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Reşiţa s-a deplasat de urgenţă la faţa locului, în interiorul locuinţei fiind găsite cadavrele a doi bărbaţi, de 31 şi 44 de ani. Din primele verificări, s-a stabilit că în după-amiaza acestei zile, unul dintre cei doi bărbaţi a fost contactat telefonic de cumnatul său şi văzând că nu răspunde la telefon, acesta s-a deplasat la imobilul în cauză, moment în care a simţit miros puternic de gaz metan", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Alina Boeru.

Citește și: Decizie fără precedent luată de Auchan în plină epidemie de coronavirus

Potrivit sursei citate, un ochi de la aragazul din încăpere se afla în poziţia deschis, dispersând în locuinţă gaz metan, fără să ardă cu flacără.

Cadavrele celor două persoane au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor ce au condus la decesul acestora.

Poliţiştii au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă şi continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.