Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tragedie în Spania. Un român printre victime / VIDEO

independent.co.uk
accident spania

O româncă și-a pierdut viața în tragicul accident din Spania. Tânăra de 24 de ani se afla în autocarul care transporta studenți, transmite Digi24. Potrivit sursei citate, românca era din Iași. Informația a fost confirmată în această dimineață și de Ministerul de Externe.

Consulatul general al Românirei la Barcelona este în legătură cu familia persoanei decedate şi cu autorităţile spaniole competente şi va acorda asistenţa consulară necesară, a precizat MAE. Decesul studentei a fost confirmat de autorităţile spaniole în cursul nopţii de luni, ca urmare a procedurilor de identificare a victimelor.

Autocarul transporta 60 de studente din programul Erasmus, din 19 ţări, printre care Spania, Marea Britanie, Franţa, Bulgaria, Germania, Turcia şi Ucraina.

Studenţii se întorceau de la festivalul anual Las Fallas din Valencia, atunci când autobuzul cu 56 de pasageri s-a izbit de o maşină la ora locală 6.00. Autobuzul avea drept destinaţie Barcelona, însă s-a răsturnat pe autostrada A7, în apropiere de oraşul pitoresc Frefinalstragedie in Spania.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.