Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tragedie în Vaslui - Un bărbat a murit în urma coliziunii dintre un autoturism şi un autocamion

News.ro
CAMion flacari

Un bărbat a murit, sâmbătă dimineaţă, după ce autoturismul pe care îl conducea şi în care se mai aflau alte două persoane, a fost lovit în plin de un camion care ar fi intrat pe contrasens pe DN 24, în comuna Muntenii de Jos, potrivit Agerpres.

La faţa locului au intervenit două autospeciale pentru descarcerare din cadrul Detaşamentului de pompieri Vaslui, o ambulanţă SMURD cu echipaj de prim-ajutor şi două maşini de salvare din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui.

Citește și: SURSE BREAKING Ofițerul reținut de DNA Brașov era șeful BIROULUI ce ASCULTA întreg județul - Avea comportament de 'CÂRTIȚĂ' pentru beneficiari privați

"În accident au fost implicate două autovehicule: un autoturism şi un autocamion şi patru persoane. La sosirea echipajelor de intervenţie, au fost găsite două persoane încarcerate, dintre care una era în stare de inconştienţă. Concomitent cu operaţiunile pentru descarcerare au fost efectuate şi manevrele de resuscitare pentru una dintre victime. În urma acestui accident, au rezultat trei victime, dintre care, un bărbat în vârstă de 58 ani a fost declarat decedat. Celelalte două persoane aflate în autoturism au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui, conştiente şi stabile hemodinamic, acestea fiind diagnosticate cu traumatisme ale membrelor superioare", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanţele în care s-a produs accidentul, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.